BK...

Det var evigheter sen jag åt burgerking men idag fick jag äntligen min kära whopper!
Det var himmelskt gott! tack pappa!



Lipstick

Har hämtat ut mitt nya orangeröda läppstift! Love it!

Nouba nr.14


Lazy thursday...

Tjabba tjena hallå!

Har precis kommit hem från jobbet och det enda jag vill göra idag är absolutley NADA, men mamma ringde mig precis och försökte tvinga med mig till gymmet igen... har två timmar på mig att fundera över om jag ska med, hmm vi får se om jag får lite krafter efter att jag ätit min lilla marabou kaka haha :P

rätt så passande låt till mig just nu..


en onsdag..

Hejsan hoppsan!

Idag har jag sovit bort halva dagen, hmm inte så bra :/

Vid 5-6 tiden ringde mamma och tvingade med mig till gymmet vilket var underbart och jag fick snabbt nya krafter!
Efter gymmet handlade vi och senare åkte vi hem och jag gjorde en jättegod macka!!

Nu ska jag titta på säsongavslutningen av hellcats och sen ska jag somna in för imorrn är det jobb väldigt tidigt som gäller!

Godnatt på er :)


Chocolate

Hallå, det var ett tag sen jag bloggade, men nu är jag här igen iaf, tänkte berätta för er om min tråkiga regniga dag idag...

Dagen började med att jag fick en otrolig längtan efter CHOKLAD.
Eftersom att det har regnat hela dagen så har jag inte velat gå ut så jag messade alla dvs, mamma,johan,pappa & snorungarna om choklad men problemet vara att alla slutade jätte sent från jobbet/skolan..
Då fick jag en idé, jag kollade upp recept på kladdkakor och sen sprang jag in i köket för att se om vi hade ingredienser hemma, vi hade allt förutom ägg. Men jag fick tag på min underbara granne och vips så var äggproblemt borta :)
Till slut hade jag alla ingredienser och jag började laga kladdkakan, har nästan aldrig bakat så jag hoppas att kladdkakan blev bra!
Jag får äta av den om ett tag som efterätt för jag har precis tagit ut den ur ungnen så vi får hoppas att jag inte dör..

Ska kika på en film tills mina fläskottletter blir klara!

Cya my precious ;)


RSS 2.0